Znajdujesz się w: Start

Bonett s.c.

Twoje zamwienie

Twój koszyk jest pusty.

Email Drukuj PDF


Polityka prywatnoci

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Aby mg skorzysta z niektrych funkcji naszego systemu bdziesz musia si zarejestrowa. Podczas rejestracji zapytamy Ci o Twj adres email oraz haso jakiego bdziesz uywa na naszej witrynie.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu
Zanim bdziemy mogli dokona transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imi, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczce formy patnoci, np. typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, dat wanoci, numer CVV.

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane s dane dotyczce Twojej wizyty, np. Twj adres IP, nazwa domeny, typ przegldarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz si z nami
Gdy kontaktujesz si z nami za pomoc strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imi, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposb wykorzystujemy Twoje dane?
W adnym wypadku nie bdziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas rejestracji bd wykorzystane wycznie do umoliwienia Tobie zalogowania si do naszego systemu. Rejestracja jest obowizkowa jeeli chcesz dokona zakupu.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu bd wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pienidzy oraz wysania Tobie zamwionego towaru. Twoje dane mog w tym celu by przekazane firmie obsugujcej transakcje patnicze w celu obcienia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie bdzie wykorzystywa tych danych w adnym innym celu. Podanie tych danych jest obowizkowe jeeli chcesz dokona zakupu.

Jeeli zapisae si na nasz Newsletter, lub w inny sposb wyrazie zgod na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywa Newsletter podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mog by uyte do analizy zachowa uytkownikw na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych uytkownikach, lub do personalizacji zawartoci naszych stron internetowych. Dane te s zbierane automatycznie o kadym uytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomidzy Tob, a naszym serwisem bd wykorzystane wycznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mog zosta udostpnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustaw o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy bd wymagay tego przepisy prawa, moemy udostpni Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwoci.
W jaki sposb bdziemy si z Tob kontaktowa?

Jeeli dokonae transakcji zakupu towaru, moesz otrzyma od nas emaile dotyczce Twojej transakcji. Moemy rwnie kontaktowa si z Tob telefonicznie, jeeli bdziemy mieli wane informacje dotyczce Twojej transakcji.

Jeeli zapisae si na nasz Newsletter, lub w inny sposb wyrazie zgod na jego otrzymywanie, bdziesz od nas otrzymywa drog emailow nasz Newsletter.

W jaki sposb moesz poinformowa nas o zmianie danych?
Po zalogowaniu si do systemu i wybraniu sekcji Dane, moesz wprowadzi zmiany lub usun swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i uywane do zalogowania si do systemu i wysyki Newslettera. Danych uytych do transakcji zakupu nie mona zmieni, ani usun, gdy s one czsci rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da si zmieni lub usun.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Nasza strona internetowa moe wykorzystywa ciasteczka, ktre su identyfikacji Twojej przegldarki podczas korzystania z naszej strony, abymy wiedzieli jak stron Ci wywietli. Ciasteczka nie zawieraj adnych danych osobowych.

W jaki sposb zabezpieczamy Twoje dane osobowe?
Komunikacja midzy Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z uyciem protokou SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone s przed wgldem osb trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatnoci.
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyszej polityki prywatnoci poprzez opublikowanie nowej polityki prywatnoci na tej stronie.

Kontakt
Firma zbierajca dane:

W razie dodatkowych pyta dotyczcych ochrony prywatnoci, prosimy o kontakt korzystajc z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.


Jak wyczy pliki cookie?
Drogi uytkowniku Internetu,
Wiele stron internetowych zapisuje na Twoim komputerze, a dokadniej w schowku konkretnej przegldarki (Firefox, Internet Explorer, Chrome i inne) na Twoim koncie uytkownika komputera lub telefonu, na ktrym czysz si z Sieci, tzw. pliki cookie. Zazwyczaj pliki cookie s bardzo poyteczne. Dziki nim zapamitywane s Twoje indywidualne ustawienia i dziki nim moesz si zalogowa do swojej poczty. Autorzy stron internetowych wiedz dziki nim, jak wielu uytkownikw do nich zaglda i co konkretnie czytaj, a co obchodz z daleka. Informacje zbierane przy uyciu plikw cookie mog te suy do zbierania informacji o Tobie w celach handlowych. Np. jeeli czsto wchodzisz na strony o ksikach, bdziesz widzia wicej reklam ksigarni. Na szczcie, jeeli uwaasz, e obecno plikw cookie narusza Twoj prywatno, moesz w kadej chwili je wyczy albo dla konkretnej witryny albo w ogle dla wszystkich pocze z Twojej przegldarki.

W przegldarce Mozilla Firefox

W menu "Narzdzia" wybierz "Opcje" i w nich zakadk "Prywatno".
Przegldarka daje Ci moliwo zaznaczenia, e nie chcesz by ledzony w ogle albo usunicia pojedynczych ciasteczek poszczeglnych witryn.

W przegldarce Microsoft Internet Explorer

W menu "Narzdzia" wybierz "Opcje internetowe" i w nich zakadk "Prywatno".
Specjalnym suwakiem moesz regulowa oglny poziom prywatnoci albo przyciskiem "Witryny" zarzdza ustawieniami poszczeglnych serwisw internetowych.

W przegldarce Google Chrome

W menu ukrytym pod trzema poziomymi kreseczkami w prawym grnym rogu przegldarki wybierz "Narzdzia" a potem "Wyczy dane przegldania...". Oprcz moliwoci czyszczenia plikw cookie, znajduje si tam link "Wicej informacji", ktry prowadzi do szczegowego opisu funkcji prywatnoci przegldarki.

W przegldarce Opera

Przyciskiem "Opera" w lewym grnym rogu otwrz menu i wybierz w nim "Ustawienia" i dalej "Wyczy histori przegldania...".
Oprcz moliwoci skasowania ju ustawionych plikw cookie, jest tam te przycisk "Zarzdzaj ciasteczkami..." prowadzcy do bardziej zaawansowanych opcji dla poszczeglnych witryn.

W przegldarce Apple Safari

W menu "Safari" wybierz "Preferencje" i w nich zakadk "Prywatno". Znajdziesz w niej liczne opcje dotyczce plikw cookie.

W telefonach komrkowych, tabletach i innych urzdzeniach mobilnych

Kady model telefonu moe t funkcj obsugiwa w inny sposb. Dlatego zachcamy do zapoznania si z opcjami prywatnoci w dokumentacji na stronie internetowej producenta Twojego urzdzenia mobilnego.

Tekst ustawy o ochronie danych osobowych

Od dnia 2103.2011 odwiedzio nas ju:
269786
DzisiajDzisiaj117
WczorajWczoraj221
W tym tygodniuW tym tygodniu2217
W tym miesicuW tym miesicu7359
RazemRazem269786
goci. Dzikujemy i zapraszamy ponownie.